Susține funcționarea Forum Apulum & Casa Forum

Forum Apulum organizează evenimente culturale și educaționale, în special destinate elevilor și studenților. Ne dorim să sprijinim dezvoltarea unei generații implicate, cu un nivel cultural și intelectual ridicat, o generație cu atitudine critică și care e capabilă și dornică să se exprime și să lupte pentru valori precum libertatea, toleranța și corectitudinea.

Proiectele noastre variază de la proiecții de film documentar și de artă la expoziții, dar și cursuri de cultură civică și educație critică, precum și campanii împotriva manipulării și proiecte menite a discuta „istoria incomodă” – de exemplu impactul comunismului și fascismului în România.

De asemenaea, întreținem Casa Forum, un spațiu alternativ destinat proiectelor culturale și educaționale.

Poți susține activitățile și proiectele Forum Apulum prin donații de fiecare dată când consideri că este cazul sau prin abonamente (plăți recurente) lunare (prin PayPal). Donațiile înseamnă foarte mult pentru noi și-ți mulțumim de pe acum pentru ajutorul pe care ni-l oferi.

Donație simplă PayPal:

Donație lunară PayPal

Abonamente:

Donație prin transfer bancar

Dacă dorești să donezi prin transfer bancar, o poți face în contul deschis la BCR:
RO56RNCB0003157701250001, titular cont Asociația Apulum Forum.

2% din impozit

O altă metodă de a contribui este prin a direcționa 2% din impozitul pe venit către noi. Descarcă de aici declarația 230, completeaz-o cu datele tale și depune-o la ANAF, sau dă-ne de știre și venim să o ridicăm, să o depunem noi.

Pentru a facilita procesul, puteți accesa și contul Forum Apulum de pe platforma redirectioneaza.ro (click aici).

Ghidul ilustrat al comunismului românesc

Campania noastră „Partidul de vrea tuns” prin care ducem discuția despre comunism în liceele din România a prins viață exclusiv din ajutorul primit de la cei care au crezut în proiect.

Ghidul ilustrat al comunismului românesc, făcut împreună cu unii dintre cei mai buni artiști din țară a ajuns deja, gratuit, la peste 1000 de tineri și nu ne vom opri aici.

Dacă doriți să susțineți proiectul, o puteți face folosind butonul de PayPal de mai jos, iar în funcție de donația aleasă veți primi ghidul în format tipărit – un ghid pentru orice donație de 20 de lei (5 Euro), sau un pachet cu cinci ghiduri, pentru orice donație de 80 de lei (20 Euro).

Variante
Adresa livrare:

Scurt ghid anti-propagandă

Pentru a contribui la combaterea dezinformării și fenomenului fake-news, am conceput și tipărit un ghid anti propagandă.
Dacă doriți să contribuiți la acest proiect, o puteți face folosind butonul de mai jos și veți primi un pachet cu trei exemplare (la o donație de 5Euro/20 lei), respectiv 15 exemplare (la o donație de 20 Euro / 80 lei).

Variante
Adresa livrare:

Dacă preferați să donați pentru unul dintre ghiduri prin transfer bancar, o puteți face în contul Asociației Apulum Forum: RO56RNCB0003157701250001
Vă rugăm în acest caz să trimiteți o copie a transferului prin e-mail la adresa contact@forumapulum.ro, în care să precizați pachetul dorit, numele complet și adresa de livrare.