Expozițiile, fie că vorbim de lucrări de artă, fotografie sau obiecte, sunt ocazii bune de a deschide conversații despre subiecte importante în societate.
Ne bucurăm să deținem una dintre colecțiile parțiale ale lui Dan Perjovschi, o parte dintre creațiile lui George Roșu, precum și o hartă artistică a orașului Alba Iulia în viziunea Oanei Barbonie și a lui Ștefan Solomon.

Pe lângă aceste expoziții permanente, organizăm expoziții temporare atât la Casa Forum cât și în diverse locații (ex. în cadrul TIFF, Ceau Cinema).

Artist și cetățean (o colecție) - Dan Perjovschi

Perjovschi desenează cu markerul sau creta pe zidurile, ferestrele și tavanele muzeelor și centrelor de artă din toată lumea. Berlin, New York, Londra, Hong Kong, Sydney, Paris, Cracovia, Vilnius, Marseille, Stockholm, San Francisco, Rejkjavik, Seul, Dakar, Jakarta, Wuhan, Ljublana, Pristina, Madrid, Lyon ș.am.d.

Mai mult...

Partidul te vrea tuns - expo TIFF 2018

Expoziția „Partidul te vrea tuns” este o vizită prin istoria comunismului din România, dedicată păstrării memoriei și combaterii miturilor care insistă să revină în discursul public.

Mai mult...

George Roșu - Dor de țară, 2018

Privirea retrospectivă a emigranților către viața trăită în țară și reproducerea, în mod repetat, a memoriilor, denaturează faptele trăite în realitate și transpun în atitudinea emoțională o alterare a faptelor și trăirilor acestora.

Mai mult...