Tolerance travelling poster show (2019)

Proiectul „Tolerance” a fost inițiat de designerul grafic și ilustratorul newyorkez Mirko Ilić în 2017. Designeri, artiști și ilustratori reputați din peste patruzeci de țări au fost invitați să exprime vizual înțelegerea toleranței în limba maternă. Aflată în permanentă expansiune, colecția face deja înconjurul lumii, fiind expusă recent la sediul central Facebook, în cadrul unor festivaluri de design din Statele Unite, Austria și Olanda, la Design Museum Londra, la Muzeul de Artă Contemporană din Zagreb, în Africa de Sud, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Turcia și Ucraina.

Forum Apulum a produs în 2019 o selecție de 40 de postere și a organizat expoziții la Muzeul Național al Unirii, la Fabrica de Timp Liber (Turda) și la Satu Mare. În jurul expoziției au fost organizate și o serie de ateliere cu elevi de liceu, pentru a discuta despre prejudecăți și importanța toleranței.

Proiectul a fost posibil cu sprijinul „Start ONG”, un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.